Notes legals

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: RURAL LA CODINA SL

RURAL LA CODINA SL està domiciliada a MASIA LA CODINA SN, SANT BARTOMEU DEL GRAU 08503 Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, VOLUM 43689, FOLI 24, FULL B435506, INSCRIPCIO 1  i C.I.F. B-65991291 . Adreça de correu electrònic de contacte info@lacodinarural.com. www.lacodinarural.com és l’adreça web de Raó Social, mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix. Tel 629732498

Propietat intel·lectual

© Copyright 2012 RURAL LA CODINA SL , tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat RURAL LA CODINA SL . Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a RURAL LA CODINA SL per mitjà de “framing””.

* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de RURAL LA CODINA SL mitjançant “in line linking”.

* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a RURAL LA CODINA SL conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

RURAL LA CODINA SL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. RURAL LA CODINA SL no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web, seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de RURAL LA CODINA SL a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

RURAL LA CODINA SL MASIA LA CODINA SN, SANT BARTOMEU DEL GRAU 08503

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.