El Circuit

El circuit, de 4,5 km, ha estat dissenyat per desenvolupar-hi activitats de motor amb la màxima seguretat. Creat el 2012, té un traçat molt tècnic, amb tots els permisos i homologacions ambientals pertinents. L’esplanada de proves i les instal·lacions del paddock completen el conjunt oferint totes les prestacions necessàries per a pilots professionals i amateurs.

Xevi Pons

*/?>

Xevi Pons és el motor del projecte La Codina. És pilot professional
de ral·lis i compta amb un llarg palmarès que inclou campionats i
subcampionats del món i d’Espanya de ral·lis i enduro. Actualment
participa en el campionat del món de ral·lis en la categoria R5. Combina
la seva carrera professional amb la gestió del circuit de La Codina, on
entrena, imparteix cursets, assessora i atén personalment als pilots i
equips que hi acudeixen.

Rally

Camins, pols, adrenalina
*/?>

El circuit està dedicat principalment als ral·lis i raids. El seu traçat s’inspira en els circuits finlandesos per satisfer les demandes dels pilots més exigents. Està preparat per realitzar-hi entrenaments, proves d’equips de competició, testos oficials, postes a punt, cursets i rodatges publicitaris. També està obert a pilots amateurs que volen gaudir de l’adrenalina del motor en un entorn professional.

Enduro

Emoció amb motors tot terreny
*/?>

El circuit també està habilitat per realitzar-hi tot tipus d’activitats amb vehicles de motor off road de 2 o 4 rodes. Motos d’enduro, quads, car cross o vehicles 4x4 poden córrer o fer curses pels 4,5 km de pista de terra del circuit. Segons el nivell de conducció dels participants, us indicarem si és millor utilitzar el circuit sencer o bé un dels seus trams menys tècnics.